top of page

MAŅU BAUDĪJUMS


Gadu mijas pasākumā piedāvājam piedzīvot baudījumu visām izjūtām – garšai, redzei, dzirdei un ožai.Ieklausīties sevī, ļauties patīkamām sajūtām un viena vakara gaitā izaicināt un izprast savas maņas. Vakara formāts ārpus ierastā – tāpēc, lai vieta šoreiz paliek noslēpums, cik vien ilgi tas iespējams!

Pieņemt nesaprotamo, pārdomāti riskēt ar garšu, pieradināt neierasto, atklāti par stereotipiem un standartiem. Bez izskaistinājumiem un pārspīlējumiem, pārdomāti un ērti, pieņemot un izprotot, ar prieku un atbrīvotību, kopā ar kolēģiem, draugiem, klientiem un sadarbības partneriem nosvinēt ziemas saulgriežus un gadu miju!

  • Garša - pie šefpavāra galda dažādi kulinārie šedevri.

  • Redze – ekskluzīvs ceļojums senajā persiešu mākslas pasaulē.

  • Oža - atklāsim dažādu aromātu burvību.

  • Dzirde - izcila mūzikas performance, ar muzikālām niansēm radīta noskaņa.

  • Prāts - izaicinām ar humora devu pasniegt uzņēmuma aktualitātes un sasniegumus.

DABAS STIHIJAS RĪGAS SIRDĪ

Kad gadu mija tuvojas, kad tumsa pārņem gaismu, kad ziema ar pilsētu cīkstējas, kad domas lido citur – ir laiks piedzīvot ko īpašu. Ārpus ierastā. Ārpus jau zināmā. Šajā vakarā ļausimies kontrastiem un tādām dabas stihijām kā LEDUS un UGUNS, TUMSA un GAISMA. Vienā no Rīgas skaistākajām vietām – tumšajā vakarā, gaismas pielietā telpā ar stiklotām sienām ....

Pieradinot uguni ir iegūta vara un spēks, suģestējošs uguns rituāls dod spēku, saliedē un attīra enerģiju. Gada vistumšākajās dienās uguns rituāli ir īpaši spēcinoši un aktivizējoši. Senatnes rituālos iekodētā veiksme un spēks, sinerģijā ar mūsdienīgu atmosfēru un pilsētas dinamiku. Pasākuma caurvijošais motīvs ir ledus un uguns saspēle, kas ietērpti tumsas un gaismas plīvurā. Pasākums notiek brīvā dabā, bet tepat Rīgā, pasākuma noskaņu rada dažādas dekorācijas ar ledus un uguns elementiem.

bottom of page