top of page

Esmu Latvijas garšu pazinējs!


Pavāram Ritvaram Tomam Loginam ir tikai 19 gadu, bet viņš jau ir izpelnījies atzinību un atpazīstamību, kā zināmu pavāru, tā Latvijas iedzīvotāju vidū.

Jaunietis ar ēst gatavošanu ir aizrāvies kopš bērnības, iedvesmu smeļoties no sava tēta. Sākumskolas vecumā tapušas pirmās maltītes ģimenei, kuras augstu novērtētas. Jau pusaudža vecumā viņš spēja radīt unikālus un restorāna cienīgus ēdienus, piemēram- ar kazas sieru, lakšiem un redīsiem pildītu dārza tulpi (foto), griķu saldējumu, upeņu pumpuros marinētas reņģes un citus brīnumus. Tas ir talants, kurš nākotnē tikai plauks!


Par sevi viņš saka: „Esmu Latvijas garšu pazinējs, kurš meklē jaunas un izceļ aizmirstas Latvijas garšas, iedvesmu smeļoties no Latvijas dabas un tās mainīgajām sezonām! ”


Ritvars ir kaislīgs mūsdienu Latvijas virtuves atbalstītājs un Latvijas produktu popularizētājs. Uzaudzis meža un dabas tuvumā, viņš daudz pētījis un eksperimentējis ar kā zināmām, tā mazāk zināmām dabas veltēm, to izmantošanu pavārmākslā. Tāpat viņš ir piedalījies vairākos Latvijas kulinārajos projektos, ir to līdzautors. Šefpavāru varam dzirdēt/redzēt arī LR Pieci kulinārijas raidījumā “Piecas garšas”, kurā viņš labprāt dalās ar sezonai aktuāliem padomiem. Sapnis ir atvērt pašam savu restorānu.


Ritvars Toms Logins aicina jūs nobaudīt Latvijas augusta garšu pašā vasaras pilnbriedā!

Pasākumu datums: 02.08.2018

Vārds: Ritvars Toms

Uzvārds: Logins

Bāzes vieta: Kur aizved iedvesma :)

Foto: R. T. Logina personīgais arhīvs

bottom of page