top of page

Colordishes- krāšņums no Itālijas

Priecājamies, ka mūsu atbalstītāju pulks sezonām ritot pieaug. Viens no mūsu jaunajiem draugiem ir Colordishes. Tie ir īpaši trauki, kas radīti Itālijā, iedvesmojoties no dzīves skaistuma un krāšņuma. Tie izgrezno arī mūsu pasākumus kā vasarīgs un košs sveiciens baltajā ziemā.

Ko par šo sadarbību saka Colordishes?

Izbaudīt mirkli, šo konkrēto savas dzīves momentu – izslēgt telefonu, atvērt acis un sirdi, sajust sniegpārslu izkūstam uz sejas un izgaršot patiesu baudījumu.. Nē, nē, nē ... tas nav ko Tu domā, tas ir daudz, daudz labāk. Šogad zīmols Colordishes piedalās īpašā projektā – ziemas pop-up restorānā “Tas nav tas ko Tu domā”, lai palīdzētu aizmirsties visiem tiem dzīves aizņemtajiem, nogurušajiem, kas pavada savu ikdienu smagi strādājot, skrienot un aizmirstot par visu skaisto, kas ir mums apkārt – mums. Mēs aicinām izbaudīt visu – dabu, gaisotni, ēdienu, dzērienus, noformējumu – pilnīgi viss ir orientēts uz konkrēto mirkli un tā baudīšanu.

Kas ir Colordishes?

Tie nav tikai trauki, tā ir uzmanība, baudījums it visā, tā ir konkrētā mirkļa pabeigtības sajūta. Mēs esam par to, lai jebkas, ko mēs darām, baudām un piedzīvojam ir pilnīgs. Ikvienam ir iespēja šo maģisko sajūtu radīt arī savās mājas – vakariņu laikā kopā ar draugiem un sev mīļajiem, gardās svētdienas brokastīs vai vienkārši ikdienā.

Apskati www.colordishes.com un izvēlies savas ikdienas skaisto mirkli!

bottom of page