top of page

Ziemassvētku dāvanu darbnīcas


Smelties iedvesmu un lieliski pavadīt laiku!

Drudžaino un stresa pilno dāvanu pirkšanu aizvietosim ar oriģinālu Ziemassvētku dāvanu gatavošanu pašu rokām. Darbnīcā kopā ar šefpavāru varēs pagatavot pirmās Ziemassvētku dāvanas, kā arī uzzināt praktiskas nianses kā ierastus ikdienas ēdienu padarīt izsmalcinātus, atsvaidzināt ar neierastām garšām. Šefpavārs atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Ziemassvētku dāvanu darbnīcās pagatavosim un uzzināsim:

13.12.2016.

  • Čatnijs gaļas ēdieniem - kādi ir to veidi un ar ko vislabāk katrs garšo. Dosieties mājās ar 0.2l burciņu ar šefpavāra gatavotu Čatniju.

  • Šokolādes trifeļu daudzveidība - nianses to pareiza pagatavošana mājas apstākļos. Kopā ar šefpavāru pagatavosiet trifeles, kuras varēsiet ņemt uz mājām vai arī apēst uz vietas.

  • Deserts burciņā - orģināls pārsteigum! Kopā ar šefpavāru uzzināsiet, kādas deserta sastāvdaļas var pildīt burciņā kā orģinālu dāvanu. Mājās dosieties ar desertu burciņā.

15.12.2016.

  • Garšaugu eļļas - pārvērtīsim parastu eļļu par unikālu piedevu vai garšas pastiprinātāju salātiem, mērcēm sacepumiem.

  • Ziemassvētku capcake - receptes un ieteikumi izsmalcinātiem svētku gardumiem.

  • Siltie ziemas dzērieni - sezonas svētku garšvielu maisījums dzērieniem, kas ikdienas sulu vai kokteili pārvērtīs par svētku dzērienu.

  • Šokolādes figūriņas - karstās šokolādes figūriņu gatavošana mājas apstākļos, būtiskas nianses, kas jāņem vērā amatieriem.

Šefpavārs: Mārtiņš Poltiņņikovs

Norises vieta: ARKOLAT virtuves studija, Rīga, Mūksalas 72b. Tā ir vieta, kur cilvēki svin, rada, atzīmē un atpūšas.

Šādas meistarklases organizējam arī privātām grupām un kolektīviem.

Pasākuma cenā ietilpst: - Uzkodas pasākuma laikā - Glāze sagaidīšanas dzēriena (alko vai bez alko) - Dāvanu pagatavošanai nepieciešamās izejvielas

Pieteikšanās: arturs@viedi.org, mob. +371 26313346 Cena: 35 EUR/pers.


bottom of page