top of page

Ej un dari - R. Brensons


„Vienmēr atbildu viņiem vienu un to pašu: man nav noslēpuma. Biznesā pastāv noteikumi un likumi, kas jāievēro. Es gluži vienkārši smagi strādāju un vienmēr ticu, ka varu panākt savu. Tomēr visvairāk esmu centies gūt prieku.”

„Tiklīdz kaut kas vairs nesagādā prieku, manuprāt, jāmeklē pārmaiņas. Dzīve ir pārāk īsa, lai īgņotos. Mosties nelāgā garastāvoklī un justies nelaimīgam – tā nav pareizā nostāja.”

„Es izvirzu sev mērķus un neatkāpjos no tiem. Panākumi ir kas vairāk par veiksmi. Ir jātic saviem spēkiem un jāīsteno iecerētais. Tad arī citi sāks tev ticēt.”

„Lai kāds būtu tavs sapnis, ķeries pie darba! Esi uzmanīgs, jo risks ir atkarīgs no gadījuma vai grūti paredzams, taču ielāgo: ja izvēlēsies garantētu drošību, tu nekad neizbaudīsi uzvaras prieku.”

„Izaicinot sevi, tu pilnveidojies. Mainās tava dzīve. Tu uztver dzīvi pozitīvi. Sasniegt izvirzītos mērķus ne vienmēr ir viegli, bet tas nav iemesls, lai apstātos. Nekad nesaki „padodos”. Vienmēr saki: „Es to varu. Un es centīšos, kamēr uzvarēšu.””

No grāmatas: "Ričards Brensons Ej un dari dzīves mācības"

bottom of page