top of page

Pirmo reizi Baltijā, realizēts vasaras POP up restorāns ezerā "VAKARS UZ EZERA | DINNER ON THE


29.06.2017 Baltijā pirmo reizi realizēts projekts #VIEDI vasaras POP up restorāns - VAKARS UZ EZERA | DINNER ON THE LAKE

Pasākumā ir ekskluzīva iespēja ļauties vēl nebijušām sajūtām, vienkopus lutinot gan savas garšas kārpiņas, gan noskaņu pasauli! Ēdienu baudīšana mierā un klusumā, vērojot neaizmirstamu ainavu! „VAKARS UZ EZERA | DINNER ON THE LAKE” jeb unikāls garšu baudījums Kāla ezerā uz plosta!

Viesiem piedāvājam baudīt izsmalcinātu ēdienkarti no pašmāju izmeklētiem produktiem. Maltīti varēsiet baudīt ekskluzīvā atmosfērā, Kāla ezerā uz plosta, uz kura atradīsies arī šefpavārs, kurš servēs ēdienus jūsu acu priekšā, pastāstot par to sastāvdaļām un kopējo buķeti. Katrā no vakariem būs savs šefpavārs, kurš jūs ielūgs uz neatkārtojamu garšu baudījumu. Šefpavāri būs no Latvijas labāko šefpavāru saimes.

Pirmajā pasākumā viesiem vakariņas servēja viens no visvairāk titulētajiem šefpavāriem Latvijā - Raimonds Zommers.

Ēdienam tika piemeklēti īpaši vīni par kuriem atbildēja vīnu cienītāja Inese Vīcupa.

Par muzikālo pavadījumu rūpējās Arfiste un muzikālo performanču meistare Elizabeta Lāce.

Viesu labsajūtai tika sarūpēti austi lakati kurus darinājušas Sarkaņu amatu skolas sievas.

Pasākuma norises vieta ir neskartais un ainaviskais Kāla ezers. Ezeri lido, akmeņi aug, pilis nogrimst un paliek ezeru dzelmē, - mīts vai patiesība? Peldošas salas, tas noteikti nav mīts, jo šis unikālais dabas brīnums ir novērojams tepat Kāla ezerā. Ezers iekļauts Vestienas aizsargājamo ainavu apvidū, tā salas savukārt iekļautas dabas liegumā. Ezers izdaiļo skaisto un neatkārtojamo Gaiziņa pakāji.

Pasākuma idejas autors Arturs Gailītis ar vairāk kā 7 gadu pieredzi pasākumu radīšanā un realizēšanā. Pasākumu realizēja #VIEDI - rada ar prieku, iedvesmojoties no dabas un visa skaistā, kas ir mums līdzās!

Piedāvājam spert soli prom no ikdienas un izbaudīt to!

Vairāk info un pieteikšanās pasākumam šeit.

Nākošais pasākums jau 13.07.2017 par garšu baudīšanu rūpēsies “Terra” šefpavārs Mārtiņš Poltiņņikovs. Pieteikšanās šeit.

Paldies atbalstītājiem: Sarkaņu amatu skolai, ASTRO - trauku un inventāra noma pasākumiem, DUNKER LATVIJA, GANDRS, ANDRITO.

bottom of page